ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η φιλική ατμόσφαιρα και το παραδοσιακό περιβάλλον που σας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, η αίσθηση της οικειότητας και της φιλοξενίας που θα αισθανθείτε από την πρώτη κιόλας στιγμή, η άψογη εξυπηρέτηση και κυρίως οι γευστικές δημιουργίες μας, ασύγκριτης ποιότητας και ποικιλίας είναι τα στοιχεία εκείνα που έκαναν την ταβέρνα ΑΦΡΟΔΙΤΗ να ξεχωρίσει μέσα από το πέρασμα των χρόνων και να αποτελεί σήμερα την πρώτη επιλογή σας για καλή παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα στην Αθήνα και συνώνυμο της γευστικής υπεροχής.
Ο στόχος μας είναι πάντα η δική σας ικανοποίηση και ευχαρίστηση και το να φτιάχνουμε καλό και νόστιμο φαγητό χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά είναι το πιο σημαντικό για εμάς.
Για τους καλοκαιρινούς μήνες διαθέτουμε κήπο στολισμένο με άνθη και λουλούδια που θα σας δώσουν μια ανάσα δροσιάς και την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια εξοχική τοποθεσία.
Σας περιμένουμε καθημερινά, εκτός Δευτέρας, για να δοκιμάσετε τους κυπριακούς μας μεζέδες συνοδευόμενους από καλό κυπριακό κρασί και σύντομα θα γίνετε και εσείς θαμώνες της ταβέρνας ΑΦΡΟΔΙΤΗ.