ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το catering ΑΦΡΟΔΙΤΗ αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο οργανωμένα catering στην Αττική διαθέτοντας ιδιόκτητο εργαστήριο παρασκευής όλων των εδεσμάτων τα οποία είναι σχεδόν αποκλειστικά χειροποίητα και παρασκευάζονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, με τον απόλυτο έλεγχο μας σε κάθε στάδιο παραγωγής και με την χρήση των πιο φρέσκων και αγνών υλικών από τους εγκεκριμένους και αξιόπιστους προμηθευτές μας.
Επίσης διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά για την μεταφορά όλου του απαραίτητου εξοπλισμού για κάθε εκδήλωση, καθώς και χώρους αποθήκευσης όλου του απαραίτητου εξοπλισμού (τραπέζια, καρέκλες, τραπεζομάντιλα, πιάτα, ποτήρια, τέντες κ.τ.λ.).
Το catering ΑΦΡΟΔΙΤΗ μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για οποιαδήποτε εκδήλωση μέχρι 5000 ατόμων, αναλαμβάνοντας εξ’ολοκλήρου την εκδήλωση (μενού, ποτά, εξοπλισμός). Ακόμα μπορούμε να σας προσφέρουμε, σε συνεννόηση με τους έμπειρους και ικανούς μας συνεργάτες, λύσεις σχετικά με τα υπόλοιπα θέματα μιας εκδήλωσης όπως η μουσική κάλυψη, ο φωτισμός, τα άνθη, η γαμήλια τούρτα και άλλα πολλά.

Επιστροφή